Foodsupply.nl catering & evenementen
06-15390748
Bel ons voor een persoonlijke gesprek :

Hoe werken Wij ?

Uit de praktijk is gebleken dat een goede behoefte analyse het halve werk is. Wij komen persoonlijk naar u toe, om samen met u te bekijken wat precies de wensen zijn van u en uw organisatie.

Samen stellen wij een plan op om uw evenement of bijeenkomst tot een succes te maken. Na ons persoonlijk gesprek volgt het "voorstel op maat". In dit voorstel staat precies wat u van ons kunt verwachten. Het is een kort verslag van de door u ingebrachte wensen en ideen. in dit voorstel staan uiteraard ook de kosten gespecificeerd, dit zodat u exact kunt zien wat de kosten per element zijn.

Na goedkeuring van het voorstel begint ons echte werk. Onze chef kok gaat voor u op pad em de beste ingredienten te selecteren en in te kopen. hierna zal ons team van specialisten voor u de hapjes of maaltijden bereiden. dit kan op locatie en zelfs bij u thuis.* Na het evenement nemen wij altijd peroonlijk contact met u op om uw persoonlijke ervaring te evalueren, zodat we in het vervolg weer precies voldoen aan uw wensen en behoefte.